FŐOLDAL   HÍREK, FEKETELISTA   CÉGÜNK   TERMÉKEINK   MŰSZAKI ADATATOK   KATALÓGUS   ÜGYFÉLKAPU   ELÉRHETŐSÉG  ZÖLD-ENERGIA  RENDELÉSI ÚTMUTATÓ  AKCIÓK  FIGYELEM!
Rendelési útmutató

RENDELÉSI ÚTMUTATÓ - ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Beérkezett rendelés esetén a vevő elfogadta az itt szereplő feltételeket.


Szállítási határidők:
HELUKABEL terméket német raktárból heti rendszerességgel szállítunk be, minden héten szerdán. Ünnepnap(ok) esetén eltérhet a beszállítás napja.
A beérkezett áruk leghamarabb 10:00 óra után vehetők át.
Más beszállítótól érkező áruk beszállítási idejét telefonos vagy írásos árajánlatunkban adjuk meg.

Rendelési időpontok HELUKABEL esetén:
Amennyiben a Stuttgart melletti központi raktárról szállítunk be, partnereink rendelését péntek délig várjuk, hogy azok a szokásos járattal, következő hét szerdára beérkezzenek.
Péntek 12:00 után leadott rendelésükkel előfordulhat, hogy a német fél kapacitáshiány miatt nem készíti össze, így a beszállítás 1 hetet csúszhat.
Minden esetben rendelés előtt feltétlenül egyeztessen kollégáinkkal, akik interneten keresztül az áru helyét és kiszerelését, illetve az előkészítés-csomagolás fázisait is követni tudják.
Egyes kábeleket a HELUKABEL nem a központi raktárban tárol, hanem Berlinben vagy Pleißaban. Ezen kábeleket kb. 2 hét alatt tudjuk beszállítani. Árajánlatunkban ezt jelezzük önnek.

Rendelkezésre állás:
A HELUKABEL, más gyártók és a Linzi Kft. raktárán tárolt termékeire a közbenső eladás jogát fenntartjuk. Előfordulhat, hogy mire a vevő rendelése beérkezik, elfogy a készlet.
Ebben az esetben megpróbáljuk minél előbb pótolni az árut, de nem fizetünk sem kötbért, sem kártérítést.

Rendelés lemondása:
A megrendelést stornózni NEM LEHET! Azt mindenképp ki kell fizetni!
Ez érvényes akkor is, ha a megrendelés szóbeli volt, és abban az esetben is, ha azt a LINZI Kft. időhiány miatt még nem tudta írásban visszaigazolni.
Kérjük, hogy a rendelést fontolják meg alaposan.
Egyetlen esetben lehet lemondani megrendelést: ha a német raktárra rendelt árunál az ígért gyártási tervet nem tudja tartani a Helukabel.
Vevői rendelésre gyártott kábelt visszamondani nem lehet.

Sürgős rendelés:
Sürgős rendelés esetén, ha a vevő hamarabb kéri a szállítást, általában 2 munkanap alatt tudunk teljesíteni.
Ebben az esetben kérjen ajánlatot, hogy pontosan megadhassuk a szállítás díját és a várható beérkezés időpontját.

Vágás, vágási díj HELUKABEL raktárról szállított termékek esetén:
5000 Ft+áfa a vágási díj minden vágás esetén, kivéve, ha találunk a német raktárban egy hasonló darabot. Kérjük, egyeztessenek kollégáinkkal.
Minimális vágható mennyiség 10 m. Ennél kevesebbet, illetve karikás, dobozos vagy spulnis kiszerelésből vágási díjért sem vágnak le.
Olcsóbb típusoknál a rendeléshez képest 5-10% többletszállítás előfordulhat.
A Linzi Kft.-nél raktáron lévő tételek esetében nincs vágási díj, de a karikás, dobozos és spulnis kiszereléseket mi sem vágjuk el, csak kivételes esetben (vastagabb vagy drágább termékeknél).
A szerelvények jellemzően a katalógusban feltüntetett csomagolási egységekben rendelhetők, ritkább esetben 2500 Ft+áfa csomagbontási díj felszámítása mellett hozhatunk kisebb darabszámot.
Minden esetben kérjük, hogy munkatársainkkal egyeztessenek ezekben az ügyekben.

Áru átvétele:
A megrendelés-visszaigazoláson rajta van a szállítási határidő, aznap 10 órától lehet jönni az áruért, vagy másnapra postázzuk.
Külön értesítést a beérkezésről nem küldünk, csak akkor telefonálunk, ha baj van, valamilyen oknál fogva késik az autó vagy ottmaradt valami a német raktárban. (Ez szerencsére ritkán fordul elő).
Kérem, hogy a szállított áruval kapott sárga vonalkódos címkét minden esetben őrizzék meg.
Reklamáció esetén ezt kérjük lefényképezni vagy lemásolni és átküldeni, mert ezzel azonosítjuk be a szállítmányt.

Egyéb:
Az áru tulajdonjogát a számla kifizetéséig fenntartjuk. Késedelmi kamat 15%.
A termékek műszaki adatai katalógusainkban megtalálhatók. A nem megfelelő választásért nem vállalunk felelősséget és az árut nem vásároljuk vissza!
A katalógusban feltüntetett kábelátmérő-értékektől a valódi átmérő eltérhet, és a szabványok nem határozzák meg az eltérés mértékét.
Emiatt ez nem képez reklamációs alapot, csak ha a villamossági paramétereit módosítja (pl. nem megfelelő az átütési szilárdsága).
A katalógusképek és a RAL-kódok csak irányadók, a színeltérés ugyancsak nem képez reklamációs alapot.


LEJÁRT KINTLEVŐSÉGEINKET KÖZZÉTESSZÜK:
www.tartoznak.hu, www.opten.hu, www.linzi.hu

Vásárlói tájékoztató | Adatvédelmi nyilatkozat | © 2012 Linzi Kft.