FŐOLDAL   HÍREK, FEKETELISTA   CÉGÜNK   TERMÉKEINK   MŰSZAKI ADATATOK   KATALÓGUS   ÜGYFÉLKAPU   ELÉRHETŐSÉG  ZÖLD-ENERGIA  RENDELÉSI ÚTMUTATÓ  AKCIÓK  FIGYELEM!
Cégünk

Cégünk, a LINZI Kft. családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét Budapesten, a XIX. kerületben. Sokéves munkánk eredményeképpen ma már jelentős raktárkészlettel, és rendszeres importjárattal próbáljuk meg a vásárlók igényeit minél gyorsabban kielégíteni.
Fő profilunk bármilyen általános és speciális (erős- és gyengeáramú, elektronikai és adatátviteli, olaj- és vegyszerálló, halogénmentes, hőálló, hőkompenzációs stb.) kábelek és vezetékek forgalmazása, de általános villanyszerelési anyagok, csövek, csatornák, lámpák beszerzését is vállaljuk.
Termékeinket főleg német és osztrák cégektől szerezzük be.
Fő beszállítónk a német székhelyű HELUKABEL nemzetközi kábelgyártó és forgalmazó, amelynek magyarországi képviselete vagyunk.
A HELUKABEL raktári programjában több mint 30.000 féle árucikk található - a kábeleken kívül csatlakozók, tömszelencék, saruk és egyéb szerelési anyagok. Vállalkozásunk alapelve, hogy gyors, megbízható és pontos szállítással, a gyártók színvonalával egyenértékű szolgáltatással tudjuk a vevők igényeit kielégíteni. Mindezt a lehető legjobb áron, igény és megegyezés szerint házhozszállítással is vállaljuk. A fenti alapelvek megőrzése érdekében 2001-ben bevezetésre került cégünknél a DIN ISO 9002 :1996 minőségbiztosítási rendszer, és megszereztük az erről szóló tanúsítást. 2003 októberében megkaptuk a DIN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer tanúsítását.


     

Vásárlói tájékoztató | Adatvédelmi nyilatkozat | © 2012 Linzi Kft.